Vrouw-in balans

Heb je last van overgangsklachten zoals opvliegers, zweetaanvallen, droge huid/vagina, gewrichts- en peesproblemen of slapeloosheid?
Heb je menstruatieproblemen? Is deze erg heftig, pijnlijk of onregelmatig?
Wil je graag zwanger worden maar lukt dat niet?
(Ben je hoogzwanger en wil je graag dat de bevalling begint?*)

Dan kan voetreflextherapie helpen!


Waar bestaat een vrouw-in-balansbehandeling uit?

  • Afhankelijk van de klachten een x-tal behandelingen van het hormoonsysteem op basis van voetreflextherapie.
  • Betrokken begeleiding waarmee je samen kijkt naar wat precies de klachten zijn, uitleg kan krijgen over het hormoonsysteem en wat (nog meer) ondersteunend zou kunnen zijn.

Hoe werk ik?

  • Ik ontvang je met een kopje thee en we bespreken hoe het met je gaat, waar je tegen aan loopt en hoe hier mogelijk mee om te gaan. Het behandelplan leg ik daarna aan je voor.
  • Je gaat liggen op de behandeltafel waar ik je eerst een voet- onderbeenmassage geef als ‘warming- up’.
  • Vervolgens zal ik met voetreflextherapie klieren en organen die deel uitmaken van het hormoonsysteem zoals de epifyse, hypofyse, de eierstokken, bijnieren e.a. behandelen. Hierbij zal ik je geregeld vragen diep in en lang uit te ademen en met je aandacht in je lichaam te zijn en aan te geven of er iets onder mijn duim verandert (pijn, kloppend gevoel e.d.)
  • Aan het einde van de behandeling ronden we af bij een glaasje water.

Praktische informatie:

Je ontvangt bij voorkeur wekelijks een behandeling. Na 4/ 5 behandelingen evalueren we het effect tot dusver en bekijken of de behandeling afgerond kan worden of (en wat voor) vervolg nodig is. De behandeling duurt 60 – 70 minuten per keer en kost 67,50 euro per behandeling.

 * Een hormoonbehandeling kan de bevalling op een natuurlijke manier op gang brengen zodat bij een voldragen zwangerschap ‘inleiding’ niet nodig is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op