Anti-stressbehandeling:

Zit je niet lekker in je vel? Heb je vaak een zenuwachtig gevoel, spanning in je lichaam?
Heb je last van je nek- schouder- of rugspieren?
Slaap je niet goed, ben je veel aan het piekeren of sta je moe op?
Voel je je prikkelbaar en besluiteloos of heb je vaak buikpijn?

En wil je je weer prettiger, meer in balans voelen?

Dan is een anti-stressbehandeling misschien iets voor jou

 

Waar bestaat een anti-stressbehandeling uit?

  • Afhankelijk van de klachten een x-aantal anti-stressbehandelingen op basis van voetreflextherapie, desgewenst aangevuld met Holistic Pulsing en/of een ayurvedische gezichtsmassage 
  • Een cd met oefeningen op basis van Mindfulness (bodyscan) om thuis mee aan de slag te gaan.
  • Betrokken begeleiding waarbij we samen kijken naar hetgeen jou ‘stress’ bezorgt en hoe je daar mogelijk anders mee om kan gaan.

Hoe werk ik?

  • Ik ontvang je met een kopje thee en een warm voetenbad.
  • We bespreken hoe het met je gaat, waar je mogelijk tegen aan loopt, onderzoeken hoe hier mee om te gaan. Het behandelplan leg ik daarna aan je voor.
  • Vervolgens ga je liggen op een massagetafel en masseer ik je voeten en onderbenen en behandel/geef druk op verschillende orgaan- en meridiaanpunten die bij stress een rol spelen (zoals bv de maag en de milt). Hierbij zal ik je geregeld vragen diep in en lang uit te ademen en met je aandacht in je lichaam te zijn.
  • Afhankelijk van de klachten en behoefte combineer ik voetreflextherapie met pulsen en breng het hele lichaam in beweging door zacht te schudden. Ook een gezichts/hoofdmassage is mogelijk.
  • Aan het einde van de behandeling ronden we af bij een glaasje water en bespreken we de ‘thuisopdracht’. Daarna ga je heerlijk ontspannen de deur uit.

Praktische informatie:

Je ontvangt de eerste maand wekelijks of tweewekenlijks een behandeling. Afhankelijk van hoe het gaat, wordt de tijd tussen de behandelingen desgewenst aangepast
De behandeling duurt tussen de 80 en 90 minuten per keer en kost 87,50 euro
 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.