Blessure-zorgbehandeling

Heb je tijdens het sporten een blessure opgelopen van je knie, voet, arm, schouder of heup?       Een breuk, kneuzing of verzwikking?
Heb je een ‘tennisarm’ of ‘golfelleboog’?
Ben je geopereerd en (nog) beperkt in de beweging van je knie of arm?
Zit je veel achter de computer en heb je last van een muisarm/RSI?
Ben je van je fiets gevallen en heb je nog steeds pijn in je bilspier?
Heb je last van je botten, spieren en pezen?

En wil je daar zo snel mogelijk of .... nu eindelijk eens vanaf?

Dan is een blessure-zorgbehandeling mogelijk iets voor jou!


Waar bestaat een blessure-zorgbehandeling uit?

  • Afhankelijk van de klachten een x-tal behandelingen met voetreflextherapie aangevuld met Quantum-touch (naast fysiotherapie in te zetten). 
  • Betrokken begeleiding waarmee je samen kijkt naar wat precies de klachten zijn, hoe je daar aan komt, wat het je mogelijk te leren heeft...

Hoe werk ik?

  •  Ik ontvang je met een kopje thee. We bespreken hoe het met je gaat, waar je mogelijk tegen aan loopt, onderzoeken hoe hier mee om te gaan. Het behandelplan leg ik daarna aan je voor.
  • Je gaat zitten op de behandeltafel waar ik je eerst een voet- onderbeenmassage geef als ‘warming- up’.
  •  Vervolgens zal ik met voetreflextherapie de blessureplek op de voet behandelen en organen die een rol spelen bij het herstel van betreffende spieren, weefsels, energietoestroom e.d. Hierbij zal ik je geregeld vragen diep en rustig te ademen en aan te geven of er iets onder mijn duim verandert (pijn, kloppend gevoel e.d.)
  • Daarna zal ik de blessureplek zelf met Quantum-touch behandelen waarbij ik je actief zal betrekken. Zo nodig werk ik ook met holistic pulsing
  •  Aan het einde van de behandeling ronden we af bij een glaasje water.

 Praktische informatie:

Je ontvangt in principe 1x per week een behandeling. Na 4/5 behandelingen evalueren we het effect tot dusver en bekijken of de behandeling afgerond kan worden of (en wat voor) vervolg nodig is. De sessie duurt in totaal zo'n 80-90 minuten per keer en kost 87,50 euro.

Ben je geinteresseerd in het blessurezorgbehandeling of wil je meer informatie? Neem dan contact op.