Nader kennismaken?

Bel me op 06-20064538 voor een afspraak of vul het formulier in.

 Over mijzelf

Met mijn eigen praktijk is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden.
Als verpleegkundige heb ik veel mensen begeleid die in een moeilijke fase van hun leven zaten. Dat inspireerde me mijn kwaliteiten op dit gebied verder uit te breiden. Ik volgde 3 jaar de opleiding tot gestalt- en psychosynthese therapeut alsmede diverse trainingen op het gebied van persoonlijke/spirituele ontwikkeling en lichaamswerk.
In 1999 werd ik ziek en er volgde een intensief proces. Ik liet mij (deels) regulier behandelen en zocht daarnaast ondersteuning bij verschillende alternatieve therapeuten.
Ik leerde dat mijn lichaam meer zorg en aandacht van mij verlangde en dat mijn ziekte mij veel te vertellen had. Dit leidde tot belangrijke inzichten en daaruit voortvloeiende veranderingen. Er volgde een scheiding met de vader van mijn zoon, ik begon de opleiding tot Holistic pulser en ik verhuisde van Amsterdam naar Alkmaar.
Ik bleef werken als verpleegkundige en gaf af en toe een puls-sessie. Hierbij voltrokken zich vaak mooie processen en dat maakte me blij. Tegelijkertijd had ik de zekerheid nodig die een vaste baan me bood.
In 2009 gaf mijn lichaam opnieuw een belangrijk signaal. Wederom volgde een confronterende periode waarin ik gedwongen werd nog beter te leren omgaan met onzekerheid, met ‘loslaten’ en vertrouwen. Ik besloot uiteindelijk de opleiding tot voetreflextherapeute te volgen om als erkend natuurgeneeskundige (en ervaringsdeskundige) aan het werk te kunnen. Dit voelt voor mij als een enorme verrijking van mijn kennis. Het is een prachtig instrument om mee te werken. Het geeft mij, tesamen met mijn levenservaring, betrokkenheid, invoelend vermogen en de capaciteit om liefdevol te confronteren, het vertrouwen om iets voor anderen te kunnen betekenen.
Ik voel me altijd blij en dankbaar als cliënten, op wat voor manier dan ook, aangeven zichzelf weer te voelen ‘stromen’ en hun eigen ‘levensstroom’ weer (terug) vinden. Ik vind het een voorrecht bij dit proces betrokken te mogen zijn!