“Om te herstellen van een burn out ben ik op zoek gegaan naar rust en balans. Ik vond dit in voetreflextherapie bij praktijk ‘Laat jezelf stromen’. Ik voelde me direct welkom en tijdens de behandeling is er alle aandacht en zorg voor de klant. Elles luistert goed en bespreekt samen de mogelijkheden. De liefde voor het vak is voelbaar en dat maakt Elles een inspirerende, betrokken therapeut. Een warm mens maar ook heel duidelijk, ‘streng’ (-: als het nodig is. 
Ik ben heel tevreden over de resultaten van de behandelingen. Ik vond rust en balans. De energie die ik weer voel stromen kan ik goed gebruiken bij de nieuwe fase in mijn leven. Met dank aan Elles.   
Veel succes met de praktijk, ik zal je zeker aanprijzen binnen mijn kennissenkring! Lieve groet, Shirley”

"Ik ben bij Elles terechtgekomen omdat ik verdriet had wat ik een plekje moest geven en ook last had van spanning. Ik heb van Elles verschillende typen massages gehad. Bij mij hebben er veel tranen gestroomd. Wat dit betreft had de naam van Elles haar bedrijf “Laat jezelf stromen” zeker zijn doel gediend. Elles is een lief en gevoelig mens. Zij heeft een echte passie voor haar werk en heeft mij erg geholpen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen! Elles, nogmaals dan je wel! "

“Ik heb zeker het een en ander gemerkt van de behandeling. De ervaring was niet alleen een warm bad voor mijn voeten, ik heb je aanwezigheid als zodanig ervaren. Letterlijk een verademing. 
De ruimte die ontstaat door je behandeling wordt meteen gevuld door lichte energie. In die zin is de behandeling veel dieper dan lichamelijk. Pas toen ik je behandeling ervoer, merkte ik hoe nodig en overtijds hij was. Er gebeurde zo veel in mijn lijf. Alsof je auto 4 jaar te laat zijn grote beurt krijgt. 
Het is vreemd hoe we onszelf dit soort cruciaal onderhoud vaak ontzeggen. Ik ben dan ook zeker voornemens om weer te komen. Warme groet,Arie"

“Ik kwam vanwege hormonale problemen rond mijn menstruatie bij Elles terecht. Na enkele behandelingen voelde ik al verschil. Ik voel me in de aanloop naar mijn menstruatie toe een stuk minder instabiel dan daarvoor. Verder doet de ontspanning van lichaam en geest tijdens de behandelingen heel veel en dat in combinatie met een goed gesprek....Kortom: meer in balans met Elles!” Erlinde

“Een behandeling door Elles is als een reis, een reis weg van het hoofd naar de verste uithoeken van het lijf. Het lijf waarin een leven en vitaliteit blijken te huizen, die zich in het dagelijkse leven schuil houden onder de oppervlakte. De alledaagse zorgen, stress en spanning verdwijnen als sneeuw voor de zon, als Elles  op uiterst bekwame, warme  wijze een sfeer van vertrouwen weet te creëren, waarin je helemaal jezelf mag en durft te zijn. 
Afhankelijk van de behoefte van het moment bestaat de behandeling uit een combinatie  van voetreflextherapie en holistic pulsing of metamorfosemassage. 
Allereerst word ik uitgenodigd volledig in het ‘hier en nu’ te zijn en alle gedachten, die er in me opkomen, los te laten. Normaliter een ‘mission impossible’ voor mij, maar daar gelegen op de massagetafel, in een bijzonder prettige, rustgevende ambiance lukt me dat wonderwel. Tijdens de daarop volgende behandeling wordt het lijf beetje bij beetje uit zijn lethargie gewekt. 
Het is voor mij, als ‘hoofd’mens, een sensationele ervaring te voelen hoe het lichaam tot leven komt, daar waar het ‘normaal’ gesproken als verdoofd lijkt. Wat eerder een muurvaste, onwrikbare massa lijkt te zijn, komt in beweging, wordt een vloeiend geheel en de energie begint voelbaar door het hele lijf te stromen. 
Ik ervaar Elles als een zeer professionele, liefdevolle therapeut, die je als geen ander  op je gemak weet te stellen en je volkomen in je waarde laat. Deze benadering stelt mij in staat volledig te ontspannen en me over te geven aan de behandeling en te laten gebeuren wat er gebeurt. Gewoon omdat het mag!” Bert

"De metamorfose massage is mijn ontzettend goed bevallen. In eerste instantie voelde ik veel weerstand en ongeloof over de werking van de massage maar het was een hele bijzondere ervaring en ik heb me dagen erna nog rustig en ontspannen gevoeld. Het was net alsof de massage ervoor zorgde dat ik dichter bij mezelf kwam te staan en meer met een beschouwende blik naar mezelf en alles om me heen kon kijken. Heerlijk voor iemand zoals ik, die altijd maar overal middenin staat". Wies

“Ik ben met mijn dochter van 7 bij Elles terecht gekomen omdat zij faalangstig was, nieuwe dingen vaak erg spannend vond en zich vastklampte aan mij. Bij Elles voelde mijn dochter zich goed op haar gemak en Elles gaf ons aanwijzingen hoe ik mijn dochter zelf de ‘metamorfose-massage’ kon geven. Binnen 2 weken merkte ik al verschil, ze fietste ontspannen, al fluitend naast mij, terwijl ik haar eerder altijd in haar nek moest vast houden. 
Ze moest afzwemmen en eerder had ze dit dus echt vreselijk spannend gevonden. Ze zei dat ze het leuk had gevonden en ik had geen spoor van zenuwen kunnen ontdekken, heerlijk om haar zo te zien. Nu, na 2x masseren bij Elles, kunnen we er zelf mee aan de slag, mijn dochter vraagt zelf om gemasseerd te worden, dus we gaan er nog lekker mee door. Elles, bedankt!” Andrea

"Hoi Elles, ondanks dat ik de metamorfose massage als kriebelig zacht heb ervaren heeft het wel een positief effect gehad. De volgende dag voelde ik me zo ontspannen en heb ik zonder stress gewerkt. Niet moe aan het eind van de week etc. Dit gevoel heeft zeker 5 dagen aangehouden en is toen langzaam weer iets minder geworden. Volgende keer als ik me weer gestresst voel kom ik het zeker nog een keer proberen, liefs Ingrid "

"Ja, het werken na jouw behandeling is nog gelukt. Wonderbaarlijk goed zelfs - heb me in tijden niet zo helder en scherp gevoeld! Alles waar ik een beetje tegenaan zat te hikken is gisteren opgelost of doorgehakt :) Vond het echt een geweldige en bijzondere ervaring bij jou. Dank je wel!! Hartelijke groet, Patty"