Vriendinnensessie

Wil je elkaar een mooi cadeau geven?
Wil je jullie liefde/vriendschap/zusterschap/partnerschap vieren?
Wil je eens op en bijzondere manier stilstaan bij wat jullie voor elkaar betekenen?

...dan is een 'Vriendinnensessie' iets voor jullie!

 

Wat is een Vriendinnenssessie?

In deze sessie staat jullie liefde/vriendschap/zusterschap centraal. Om lekker te kunnen ontspannen, nemen jullie allebei plaats op een matrasje. Met behulp van een geleide fantasie (ik vertel een verhaal en neem jullie en jullie relatie daarin mee) staan jullie beiden stil bij wat je met de ander deelt en wat dat voor je betekent. Hierna is er de mogelijkheid jullie ervaring met elkaar te delen. Vervolgens geven jullie elkaar samen met mij een 4-handenmassage met (warme) olie.
Nadat we nog even in stilte met elkaar hebben gezeten, sluiten we af door kort uit te wisselen hoe het voor jullie geweest is.

 

Hoe werk ik? 

Ik ontvang jullie met een kopje thee en er zijn noten en fruit aanwezig.
We staan stil bij jullie wensen en verwachtingen en deze zal ik waar mogelijk in de sessie integreren. Er is ruimte voor eigen inbreng en aanpassing van de inhoud van de sessie is mogelijk. Ik stem me zoveel mogelijk af op jullie wensen en behoeften.
Ervaring met (samen) masseren is niet vereist. Je kunt zelf aangeven hoe en waar je gemasseerd wilt worden. Afhankelijk van jullie behoefte ben ik in meer of mindere mate (bege)leidend hierin.

 

Kosten

Een Vriendinnensessie duurt ongeveer 2,5 uur en kost als 75 euro per persoon.

Lijkt een Vriendinnenssessie je wat? Neem dan contact op voor meer informatie of een afspraak.